Karbantartás a H6-oson

iho/vasút   ·   2012.09.20. 17:04

Szeptember 22-én és 23-án, szombaton és vasárnap a H6-os hév Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep közötti szakaszán karbantartási munkákat végeznek. Ezért a hétvégén Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a hévek egy vágányon közlekednek, ami kisebb menetrendi eltérésekhez vezet.

Szeptember 22-én és 23-án, szombaton és vasárnap a H6-os hév a Soroksár, Hősök tere, a Szent István utca, a Millenniumtelep és a Dunaharaszti megállóhelyeken mindkét irányban a Ráckeve irányú peronok mellett áll meg. Szeptember 23-án, vasárnap reggel 8 és délután 18 óra között a szerelvények a Szigetszentmiklós, a József Attila-telep, a Szigetszentmiklós alsó és a Szigetszentmiklós-Gyártelep megállóhelyeken mindkét irányban a Közvágóhíd irányú peronok mellett állnak meg.

Emiatt a Budapest, Közvágóhíd felé közlekedő vonatok indulásában a menetrendben meghirdetetthez képest néhány perces eltérésre kell számítani. A H6-os hév megváltozott menetrendje a következő linkeken tekinthető meg: Budapest, Közvágóhíd – Ráckeve között 2012. szeptember 22-23-án, és:Ráckeve – Budapest, Közvágóhíd között 2012. szeptember 22-23-án.

Kapcsolódó hírek