Kényszerleszállás a plázson – videó!

iho   ·   2015.07.06. 18:00
beach

Leállt a motorja, és ezért a zsúfolt tengerparton kellett kényszerleszállnia egy egymotoros kis Pipernek, amely egyébként transzparenst vontatott a San Diego környéki kedvelt partszakaszon, a július 4-i csúcsidőben.

Amint a felvételen látszik, a gép fiatal pilótája sikeresen bár kissé keményen tette le a gépet, a Piper nem is a földetérés pillanatában fordult át az orrára, hanem később, kiguruláskor, talán amikor feltehetően egy lazább, homokosabb részre ért.

A pilóta sérülések nélkül úszta meg a balesetet, és a tengerparton lévők közül is csak egy fiatal fiút kellett kórházba vinni, de az ő fejsebe sem súlyos.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.