Gépkocsival ütközött egy autóbusz csütörtök reggel Budapest XII. kerületében, a Hegyalja út Meredek utca és Korompai utca közötti szakaszán. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a Hegyalja út érintett szakaszát félpályán lezárták. A Katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Nem sokkal később egy különjáratként közlekedő autóbusz is karambolozott egy gépkocsival Pest megyében, az Ócsa és Üllő közötti úton, a Gyálra vezető bekötőút kereszteződésében. A balesethez Dabasról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították az autót és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A Katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a buszon csak a sofőr utazott. A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, akit a mentők ellátnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!