Kigyulladt egy autóbusz az M7-esen

MTI/iho   ·   2014.10.24. 09:39
kigyulladt0

Ismét zavartalan a forgalom az M7-es autópályán. Azonban nem árt még mindig a szokottnál is jobban figyelni: az autóbusz továbbra is a leállósávban vesztegel, ezért azt az Állami Autópályakezelő Zrt. a forgalom elől elzárta – áll a rendőrség közleményében.

 

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán péntek reggel Siófok és Zamárdi között a Nagykanizsa felé vezető oldalon – tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Bázelné Mihályka Szabina közölte: a 113-as kilométernél történt balesethez a siófoki tűzoltókat riasztották, kiérkezésükkor az autóbusz utastere lángolt. Az autóbusz negyvenkilenc utassal Budapestről tartott Szlovéniába.

Gazdasági totálkárnak tűnik... (fotó: MTI/Varga György)

Amikor a tüzet észlelték a sofőr félreállt, mindenki időben le tudott szállni a járműről. Az utasok elszállításáról gondoskodtak. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a műszaki mentés idejére a rendőrök a külső és a leállósávot lezárták, a forgalom belső sávon halad.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek