Kőbánya, Ferencváros, Pesterzsébet

Kemsei Zoltán   ·   2014.10.30. 16:15
00kicsi

A 3-as villamos belső, zuglói, és külső, pesterzsébeti szakaszán dolgoznak november legelejétől. Átadják viszont az Ecseri úti metróállomástól a Nagykőrösi útig tartó szakaszt, ám a megálló még nem készült el, a 3-as – az amúgy kocsiszíni ki-, és beálló útvonalat követve – a Határ úti metróállomásig jár majd. Ez a munka előreláthatólag november 9-éig tart a BKK honlapja szerint.

A legújabb terelés térképe<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(forrás: BKK)

A 3-as villamosok október 31-étől a Bosnyák téről a Határ útig, az 51-esek a Ferenc körúttól a Koppány utcáig járnak. A 3–52V jelzésű pótlóbuszokon a Határ útól Pacsirtatelepig utazhatunk majd, az 51-est pótló autóbuszok a Koppány utca–Nagysándor József utca között járnak.

A Gubacsi úti végállomáson, az Ősz utcai, a Jókai Mór utcai, a Mártírok útjánál levő és a Nagykőrösi úti megállókban az eddigi felújításokhoz hasonlóan épülnek át a peronok, a megállók környékén vágányszabályozási és -profilírozási munkákat végeznek, a Nagykőrösi úti kereszteződésben új pálya épül, és megújul a felsővezeték is.

Ecseri út M: 31-étől már nem végállomás<br>(a szerző felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek