Köki a modernizáció útján

Vörös Attila   ·   2018.07.07. 13:45
wifi80

A Kőbánya-Kispest gyalogos felüljáróján vonatra várakozók, arra járók a napokban fura, négylábú képletekre lehettek figyelmesek. Nem kell ma már műszaki zseninek lenni ahhoz, hogy felismerjük, hogy wifi-routerekkel acces-pointokkal van dolgunk. Wow! Ráadásul a routerekhez csatlakozni is lehet, a szokásos protokoll lejátszása után pedig dől belőlük az internet.

A plafonról osztja a netet a router (képek: Vörös Attila)

Ennek az utasok nevében is nagyon örülünk, és várjuk a további fejlesztéseket az állomáson. Lehetne például kezdeni azzal valamit, hogy eső után órákkal ne ázzunk meg a perontető alatt. De egy sima tisztasági festést, nagytakarítást is megköszönnénk. Az nyilván irreális, hogy a mozgólépcsők valaha működjenek, liftek pedig szerencsére egyáltalán nincsenek is. De mondjuk a most lezárt állapotban levő ócska lépcsők helyett is lehetne olyan szuper újfajta lépcső, amin bokatörés kockázata nélkül is lehet közlekedni.

Működik!

De addig is: használják a wifit, csak nézzenek a lábuk elé!

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek