Korlátlan lehetőség

iho   ·   2020.02.10. 04:20

Egy jó felszerelt konditeremben, kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül mindenki megtalálhatja a képességeinek megfelelő edzőgépet. A sokféle típus között több olyat is találunk, amellyel változatos és egyben hatékony az edzés. Sokszor nem egy nagy és bonyolult szerkezet bizonyul jó választásnak: egy egyszerű, de rendkívül kreatív edzőgéppel is elérhetjük a kitűzött célokat.

Egyediség és minőség

Napjaink széles körű fitnesz piacának egyik fiatal tagja a Limitless. A cég 2015-ben, Birminghamben kezdte meg működését: kezdetben használt erő- és kardió gépek beszerzésével, azok felújításával és kiszállításával foglalkozott. Felismerve a fitnesz piacban rejlő potenciált, saját termékek kitalálásába, majd megalkotásukba kezdtek.

Edzőgépeiket mára már egész Európában értékesítik, és elsősorban önálló konditermekbe kínálják. Olyan készülékek fejlesztésére helyezték a hangsúlyt, ami más, mint a fitneszipar eddigi berendezései. Törekvéseiket siker koronázta, hiszen egy egészen egyedi edzőeszközt hoztak létre, és azóta is töretlenül menetelnek előre.

Középpontban a multifunkcionalitás

A Limitless Free Trainer egy sportolókkal, edzőkkel és gyógytornászokkal közösen kifejlesztett eszköz, amely megjelenésében, méretében és funkcionalitásában is lenyűgöző. Ez a multifunkcionális berendezés, edzettségi szinttől függetlenül, bárki számára szakértői támogatást nyújt a teljes test edzésében.

A Limitless innovatív megoldásokkal dolgozik: a Free Trainer használata egyszerű és praktikus, kialakításának köszönhetően helytakarékos. Egy középkonzolból, keretből és állítható rudakból álló berendezés, amely használható funkcionális, erő vagy kardió edzésekre is. Emelő, toló, ugráló gyakorlatokra, a rudakon fogódzkodva, elülső és hátsó fekvőtámasz elvégzésére is alkalmas. Használhatjuk egy, két vagy váltott kezes mozgásokra is.


Jellemzők

A rudakon állítható tömeg 5,5 és 13,5 kiló közötti, az eszköz egyedi, csúszó súlyú rendszerrel működik. Falra szerelhető, szabadon állva használható, illetve kerekeken mozgatható. Az ergonomikus fogantyúk garantálják a biztonságos és kényelmes edzést. A Dual típus két állomással még több lehetőséget biztosít, és kifejezetten népszerű lehet a hellyel küzdő konditermek esetében. Helyigénye kicsi, ráadásul összecsukható és függőleges helyzetben tárolható.

A Limitless a kreatív megoldásokat és a minőséget állítja középpontba. Az egyszerű, de nagyszerű edzőgépeivel kivívták a felhasználók elismerését. Berendezéseik ötvözik az ötletességet és hatékonyságot, ezzel is hozzájárulva a szórakoztató és eredményes testedzéshez.

(x)

Kapcsolódó hírek