Kötbérből erősít a MOL Bubi

iho   ·   2014.10.09. 10:53

A beruházó elismerte a felelősségét, így a szerződésben meghatározott kötbérplafonnak megfelelő összeget mindenképp megkapja a BKK – olvashattuk sajtóközleményükben. Ebből a pénzből körülbelül húsz új állomást és háromszáz biciklit tudnak üzembe állítani – amelyekre mindenképp szükség van, ugyanis a várakozásokat felülmúlta a MOL Bubi népszerűsége (az indulás első hónapjában több mint 120 ezren vették igénybe a szolgáltatást).

Az új állomások helyszínére a MOL Bubi Facebook-oldalán már érkeztek ötletek, a BKK az érintett önkormányzatokkal egyeztetve jelöli ki a végső helyszíneket. Mindenképp várható azonban a II. János Pál pápa tér, a Corvin sétány, a Millenniumi városközpont, a Kosztolányi Dezső tér és a Millenáris környéke, a szükséges engedélyek beszerzése után a Komjádi Béla uszoda és a Kolosy tér is bekapcsolódhat. Az új állomásokat és a kerékpárokat várhatóan fél év múlva használhatják a fővárosi biciklizők.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek