Következő megálló: The House of Metal

iho/vasút   ·   2016.05.26. 21:15
ozzyllamos0

– Te, Ozzy, adnánk neked egy villamost!

– Mi?!

– Kapnál egy villamost!

– Ööö... Jó!

Ozzy és a CAF (fotók: Daily Mail)

Abban nem vagyunk biztosak, hogy pont ez a párbeszéd és így zajlott, mindenesetre tény, Birminghamban a Midland Metro fölmatricázott egy CAF villamost Ozzy Osbourne-nak.

A Black Sabbath énekese Astonban született, amely azóta Birmingham városrészévé szervült, így a helyi Midland Metro vállalat a legjobb lépésre szánta el magát.

Ozzy pedig igazi úriember volt az átadón, mint mondta, megtiszteltetésként érte a fölajánlás. A névadón túl a villamoshálózat is bővül Birminghamben: a Bull Streettől a New Streetig nyúlik meg a belvárosban a villamosvonal a névadó ünnepség – amelyet a Birmingham Mail percről percre közvetített videózott, twitterezett – azt a célt is szolgálta, hogy a villamos tesztelje a vonalat.

Most pedig döntsön:

Melyik magyar rockzenészről nevezne el villamost?
Hobo
D. Nagy Lajos
Pataki Attila
Presser Gábor
Schuster Lóránt
Demjén Ferenc
Quiz Maker

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek