Lángos már nincs, uszító felirat meg nem lesz!

iho/vasút   ·   2016.08.29. 18:55
budafok_epul0

A Fehérvári úti Lángos szaküzlet, igen így, is bezárásra ítéltetett, eltűnik az is. De a bontásával együtt eltűnnek a bezárt kiadóablakra fölírt undorító, uszító feliratok is. Amelyekre lett válasz is, majd a válaszra, viszontválasz, akár a parlamentben... Mindenesetre érthetetlen, miért ragadnak egyesek alkoholos filcet azért, hogy ilyeneket fölírjanak...

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Máthé Zoltán)

Hogy mit? Ide kattintva olvashatóvá válik. Figyelem, uszító tartalom!

Ismert egyébként, Budafok május 6-án zárt be hivatalosan. Egy év alatt épül át teljesen, feladatait addig Baross, Kelenföld és Szépilona kocsiszínek veszik át. A régi épületek közül megmarad a teljesen megújuló III. csarnok (a nosztalgiavillamosok tárolására) és a lakóépület. A vágányhálózatot optimalizálják, a forgalmi vágányok zavarása nélkül lehet majd mindenféle kocsiszíni mozgatást elvégezni, továbbá a kétirányú bekötés miatt nem lesz szükség nyílt vonali irányváltásokra sem. Nem mellesleg itt laknak majd az 56 méteres CAF-ok.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek