Letépte a magasságkorlátozó kapu az emeletes busz tetejét

iho/közút   ·   2018.05.29. 07:55
magassagkorlat_ferihegy0

(fotók: MTI/Mihadák Zoltán)

A buszon negyvennyolcan utaztak. Négy sérültet a tűzoltóknak tűzoltólétrával kellett kiemelniük. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata és mentők is érkeztek a helyszínre, hogy ellássák a megsérült utasokat. A baleset a Felsőcsatári úti aluljáró előtti magasságkorlátozó kapunál történt, a főváros XVIII. kerületében. A kapu gyakorlatilag leborotválta a busz tetejét.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit. A mentési munkálatok idejére a gyorsforgalmi út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a Gyula utca és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portája között. A forgalom a műszaki mentés és a helyszíni szemle befejeztével ismét zavartalan.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.