Logisztikai csúcstalálkozó Budapesten

iho.hu   ·   2018.08.13. 12:15
translog_2018_0

Az ágazat szereplőinek lehetősége nyílik a személyes találkozókra, bemutatkozásra, az igazi piachoz jutás első lépéseinek megtételére. A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöksége vizsgálja annak lehetőségét, hogy az MKFE tagjai, a mikró-, kis- és középvállalkozások előtt is megnyíljon a lehetőség az ellátási lánc csúcstalálkozóján a részvételre.

A kelet-közép-európai régió piacvezető ellátási lánc menedzsereinek csúcstalálkozóját több mint ötszáz résztvevővel rendezik november 13-14-én a Budapest Kongresszusi Központban. A kongresszus sajátossága, hogy a programok között a résztvevő fuvarozó szolgáltatóknak lehetősége van előre egyeztetett találkozók keretében személyes tárgyalásokra a potenciális üzleti, megbízói partnerekkel. Ezeknek az „irányított” találkozóknak a célja a konkrét üzletkötés, valamint ígéretes üzleti kapcsolatok kiépítése.

A rendezvény költségei miatt a részvétel kihívást jelenthet a kis- és középvállalkozásoknak, ezért Szabó György MKFE-elnök tárgyalást kezdeményezett a konferenciaszervező TEG (The Events Group) ügyvezető igazgatójával, Dennis Lantossal, és a jelek szerint körvonalazódik egy mindkét félnek előnyös csomag. A megbeszélésen Dennis Lantos kedvezményes részvételi csomagajánlatra tett javaslatot, 9,3 millió forint értékben, amely lehetővé teszi, hogy az MKFE standján egy időben akár húsz fuvarozóvállalat képviselője lehet jelen, és vehet részt a találkozókon.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.