Logisztikai vezetőket díjazott a szakma

iho   ·   2017.11.15. 16:49

Az Év logisztikai menedzsere szakmai címet Kovács Marcell, a Masped Logisztika Kft. ügyvezető igazgatója nyerte. A szakember 2000-től a logisztikai szolgáltató üzletág szakmai vezetőjeként, 2014-től ügyvezetőként meghatározó szerepet tölt be a vállalat fejlődésében. A 2001 óta tartó, töretlen fejlődés ideje alatt pár főről 140-re duzzadt létszámmal, 3200-ról 45 ezer négyzetméterre nőtt raktárkapacitással büszkélkedhet. Kovács Marcell az MLKBT logisztikai szolgáltató tagozatának egyik alapító tagja.

Az Év beszerzési menedzsere díjat Horváth Tamás, a Takarékellátó vezérigazgatója kapta. A díjazott tevékenységét 2005-ben az Aldi ausztriai egységénél, mint beszerzési igazgató, illetve területi értékesítési vezető kezdte, 2008-tól az UniCredit, 2012-től a Raiffeisen banknál dolgozott. A Ma-Tak-El (Takarékellátó) vezérigazgatói posztját 2016-tól tölti be. Vezetése alatt a takarékszövetkezeteknél közös beszerzési és ellátási feladatokat, rendszereket határoztak meg, közös tendereket, szabályzatokat alkottak.

A Logisztikai kiválóság díját a szakmai zsűri idén a SMark Technology Zrt.-nek adományozta. A nyertes pályázatot a Network Cargo B.W-vel közösen nyújtották be, Export libamájak nyomon követése eredetigazolással Nyugat-Európában címmel. A termékhamisítás, a hitelrontás elleni küzdelem jelentős erőforrásokat köt le, a pályázók egyedi, kidolgozott megoldása jelölőcímkével, leolvasórendszerrel támogatja a termékek követését az eladási lánc teljes hosszában.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek