Lövöldözés egy londoni metróállomáson

iho/vasút   ·   2017.11.24. 18:34

Egy ideig nem lehetett tudni biztosan, hogy pontosan mi történt, a rendőrség twitteren kommunikált: először azt közölték, hogy a helyszínen vannak, és mindenki kerülje el a területet. Aztán azt, hogy a Bond Street állomást is lezárták, illetve, hogy aki a közelben tartózkodik, az menjen be egy épületbe.

Aztán 18.16-kor kiadtak egy twittet, miszerint 16:38-kor lövöldözés miatt riasztották őket. „A rendőrség úgy reagált, mintha terrorcselekmény történne” – írták.

„Fegyveres és fegyvertelen rendőrök vannak a helyszínen, és kezelik a helyzetet”. A Twitterre többen is feltettek videót a futva menekülő emberekről. Egyelőre nincs arról hír, hogy megsérült, vagy meghalt volna valaki. Az a környék egyébként egy zsúfolt bevásárlókörnyéknek számít.

A londoni tűzoltók is twitteltek, azt írták, 16.43-kor hívták őket egy incidenshez, három autóval, tizenöt tűzoltóval vannak a helyszínen.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek