Magyar fejlesztés siet a logisztikusok segítségére

iho   ·   2019.04.09. 19:58
gatebooking0

Napjainkban a logisztika felértékelődése közhelyszerű alapigazsággá vált, elég csupán a nemzetközi kereskedelem felfutására, vagy a „megrendelem Kínából” mentalitás elterjedésére gondolnunk. Ugyanakkor a logisztikai kapacitások bővítése tőke- és időigényes folyamat, így gyakorta alakulnak ki torlódások, fennakadások, melyek mind a megrendelőknek, mind a logisztikusok számára kellemetlenségeket okoznak. Erre kínál megoldást a Nebet.hu Kft. hazai fejlesztésű GateBooking szoftvere.

A rendszer épületrészenként csoportosítható kapukra osztja a telephelyeket, így ütemezhetővé teszi a szállítmányok mozgását és rakodását, amely rendszerben – különböző jogosultságokkal – az ügyfelek, a fuvarozók és a célpontok is láthatják az aktuális munkafolyamatokat. A rendszer képes a folyamatok real-time értékelésére, különböző státuszokba helyezésére, amely szintén idő- és energiamegtakarítást jelent. Összességében előre tervezhetővé teszi a rakodási kapacitások allokálását, csökkenti a holtidőket, illetve elkerülhetővé teszi a felesleges sorban állásokat.

Fontos szempontként merült fel a rendszer tervezése során a flexibilitás – azaz a szoftver keretrendszere nagy mértékben személyre szabható az egyes megrendelők igényei szerint. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy különböző profilú szállítmányozó és logisztikai cégek is sikerrel állították már üzembe. Mivel eltérő képzettségű és különböző munkaköröket betöltő kollégák is kapcsolatba kerülnek a rendszerrel, ugyancsak fontos szempont volt a fejlesztése során az egyszerű kezelhetőség, a könnyen átlátható felhasználói felület, amely egyúttal a betanítás idejét és költségeit is csökkenti. A szoftvert az elmúlt tíz évben a felhasználói visszajelzések nyomán rendszeresen frissítette a Nebet.hu Kft. Jelenleg már az újabb, 3.0-ás változat fejlesztésén dolgoznak.

(X)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek