Még tizenöt Schlieren érkezett

iho   ·   2015.03.31. 16:50
bbaa-IMG_5709__150331

A megvásárolt ötvenöt kocsiból huszonöt már itt van, sőt, néhányuk már közlekedik is Miskolc környékén. Az előzőekhez hasonlóan ez a tizenöt kocsi is először a szolnoki járműjavítóba érkezik a magyarországi műszaki követelményeknek megfelelő átalakításra, megújulnak a belső terek, a hazai színtervnek megfelelő kékben pompázva, fővizsgaszintű javításon túlesve állnak forgalomba. Az eddig elkészült Schlierenek a Budapest–Miskolc–Sátoraljaújhely sebesvonatokat erősítik, de Északkelet-Magyarország regionális forgalmában is számítanak rájuk.

Az újabb adag Schlieren ránézésre rosszabb állapotban van az első eresztésnél. Képünkön Ferencváros és Köki közt halad Szolnok felé a vonat<br>(fotó: Vörös Attila)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek