Megjavítják a beszakadt járdát a Könyves Kálmán körúton

Vörös Attila   ·   2017.08.10. 21:15
00080jarda

Nemrég írtunk a Könyves Kálmán körúti járda életveszélyes állapotáról a Kőbányai út és a Salgótarjáni utca között. Sajnos a beszakadással nem nagyon törődtek két hétig, csak csütörtökön cserélték ki a szétfolyt aszfaltelemeket acéllemezekre. De csak a legrosszabb állapotúakat, bokatörésre alkalmas részek még mindig bőven maradtak a járdán.

Egy napja még fél méter széles lyuk tátongott itt. A kérpe kattintva galéria nyílik Vörös Attila fotóiból!

Megkérdeztük a BKK-t, hogy mi a terv a járdával, itt a Budapest Közúthoz irányítottak. Marad a foltozgatás, esetleg bízhatunk teljes újjáépítésben? A Közút szűkszavú válasza ez volt: A levelében jelzett hibának a kijavítása folyamatban van, a napokban elkészül.” Ez remek, hátha még a napokban sort kerítenek a maradék hibás elem, öt-hat darab cseréjére is!

Hatékony újságírással, tényfeltáró riportokkal, célbaérő e-mailekkel a járható járdákért előre!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Autóbuszközlekedés

Hosszú hétvége március idusán: csütörtökön már péntek van a MÁV-nál

iho   ·   2024.03.13. 08:50

Március 15-én, a hosszú hétvégén jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, indulás előtt tájékozódjanak az ünnepnapi és hétvégi közlekedési rendről. Érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket, vagy használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is.