Mesebeli esküvői helyszínek

iho   ·   2019.02.20. 16:27
Az éttermek szerelmeseinek

Nincs is jobb, mint a romantikus, meghitt esküvői pillanatok után leülni a családdal és a barátokkal, hogy mindenki étvágyát csillapítsátok. Ha ezt egy vidékies környezetben szeretnétek megtenni a lajosmizsei Tanyacsárda lehet számotokra a tökéletes választás. A magyar Alföld csodaszép világában nem csupán az ünneplésre van lehetőség, hanem számtalan programra is.

Ha az esküvői vacsora helyszínének egy modernebb éttermet szeretnétek választani, ráadásul oda vagytok a japán konyháért, akkor számotokra a Nobu étterem a legjobb választás. A mesterszakácsuk, Nobuyuki Matsuhisa bizonyára teljesen elkápráztatja majd a násznépet. A helyszín 81 fő befogadására képes, így egy közepes méretű esküvő esetén mindenkit meg tudunk hívni a szertartás után egy kis sushira.

Ringat a víz...

Nincs is romantikusabb, mint egymás kezét fogva állni egy hajón, a romantika habjai között, mint Jack és Rose... Ha a hullámok hátán szeretnétek élvezni a násznéppel az íncsiklandozó ételeket, ne habozzatok hajóra szervezni az eseményt! A tökéletes vízi esküvői helyszín, a Spoon hajó épp a Budai várral szemben a Lánchíd lábánál ringatózik, várva a friss házasokat és vendégseregüket.

Akár csak egy hercegnő, szíve hercegével

Igazi elegáns esküvőt terveztek, mintha csak a királyi pár kelne egybe? A festői környezetben tornyosuló Barabás Villa a belvárosban a XII. kerületben vár titeket, ahol nem csak az étkezéseteket, de a polgári szertartást is lebonyolíthatjátok. Szeretnél biztosra menni, hogy rossz idő esetén se kelljen aggódnod? A Villa három gyönyörű teremmel rendelkezik, így akkor sem kell aggódni, ha elered az eső.

Az Erzsébet körúton álló Corinthia Grand Hotel Royal hűen a nevéhez olyan, mintha csak az uralkodók tervezték volna. Gyönyörű termeiben a vacsorakor igazi királynak és királykisasszonynak érezhetitek magatokat, ilyen festői környezetben a tökéletes élmény garantált. Ha minden vágyad, hogy egy ötcsillagos szállodában legyen megtartva az esküvőd, jó helyen jász.

A mesebeli friss házasoknak tökéletes, elegáns választás lehet még a Duna Palota. A gyönyörű neobarokk, háromemeletes épület 1897-ben Tiszti Kaszinóként kezdte meg működését. Nagy létszámú násznép befogadására is tökéletesen alkalmas, a hatalmas báltermekben garantáltan folytatódni fog az elhangzó igenekkor érzett meghatottság érzése.

Úgy érzed megvan a tökéletes helyszín, de nem szeretnéd te megszervezni az eseményt? Mindig arra vágytál, hogy te csak belibbenj gyönyörű ruhádban és kimondd a boldogító igent? A Jade esküvő segít megszervezni a tökéletes esküvőt, hogy semmi ne ronthassa el a nagy napot.

(x)

Kapcsolódó hírek