Mire készüljünk óraállításkor?

iho   ·   2015.03.25. 15:54

Március utolsó hétvégéjén, vasárnapra virradó éjjel jutnak óráink a kettőről a háromra, egy órát ismét elvesznek tőlünk, hogy majd ősszel visszakaphassuk.

Két belföldi vonatot: a Zebegényről Szobra 3.12-kor és a Ceglédről Szolnokra 3.24-kor befutó szerelvényt érinti menet közben az óraállítás, az eredetileg éjjel két óra után induló vonatokat egységesen 3.00-kor indítják el: Debrecenből Nagykerekibe illetve Budapestre, Lajosmizséről Budapest-Nyugati pályaudvarra, és a Nyugatiból Szolnokra induló vonatok közlekednek így.

A nemzetközi vonatok közül a Dacia mindkét irányban (Bukarest és Bécs felé) magyar területen ugorja át az időt, előbbi Lőkösházára 3.15-kor, utóbbi Szolnokra 3.56-kor érkezik. A Budapestről induló Latorca, Corona, Ister, Kálmán Imre, Beograd, Metropol nemzetközi vonatok várhatóan egy órával később érkeznek célállomásukra, ahogyan Budapestre is később fut be a Beograd, a Serdika, a Metropol, az Ister, a Corona és a Kálmán Imre szerelvénye.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek