Modellezők Váradon

Vasile Coste   ·   2014.05.19. 12:15
00kicsi

A helyi Clubul Feroviar „Crişana” a közelmúltban rendezte meg az I. Nagyváradi Vasútmodell-kiállítást. A bemutatott közel hetvenméteres, H0 léptékű terepasztalon a rendező klub moduljain kívül a veszprémi Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub, a Clubul Feroviar Bucuresti és az Ar-Rail Club Arad hozott elemeket.

Tornaterem, mint díszlet – épül a modulasztal<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Letenyei Tamás felvételei)

A két nap alatt körülbelül két és fél ezer különböző korosztályú látogatótól rendkívül sok elismerést és dicséretet kaptak a kiállítók munkájuk elismeréseként. Folyamatosan kattogtak a fényképezőgépek. A helyi sajtó és TV több képviselője csinált riportot a rendezvényről.

A helyi lakosokon kívül tiszteletüket tették bukaresti, erdélyi és bánsági vasútbarátok és gyűjtők is. Magyarországról is érkeztek látogatók, köztük a debreceni Hajdú Express Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület tagjai. A nagy sikerre való tekintettel a részt vevők úgy döntöttek, jövőre ismét megrendezik a kiállítást.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek