Nem érdekelte a fénysorompó tilos jelzése; megúszta a balesetet

MTI/iho   ·   2015.01.24. 12:50

Update:

Megindult a közlekedés Kaposvárnál, a vasúttársaság úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy a menetrend szerinti vonatközlekedés folyamatosan áll helyre a Budapest–Kaposvár–Gyékényes vasútvonalon.

Korábban írtuk:

A rendőrség és a vasúttársaság szakemberei vizsgálják a baleset körülményeit, de az már biztos, hogy a kocsi a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre – írták. A történtek miatt a Budapest–Kaposvár-vonalon közlekedőknek késésre kell számítaniuk. Egyelőre vonatpótló buszokat állítanak forgalomba Kaposvár és Taszár között.

A helyszín

A Somogy megyei rendőrség tájékoztatása szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt sántosi baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a 61-es és a 66-os út közötti körforgalomhoz vezető összekötő utat, kerülni a 66-os úton, Sántos felé lehet.

A jármű vezetőjét az arra közlekedők mentették ki az autóból, a mentőszolgálat kórházba vitte – írta közleményében a katasztrófavédelem.

Közben történt „valami” a Balaton északi partján is, a 9722-es Székesfehérvár–Tapolca személyvonat a képernyőmentéskor bő hetven percet késett és a szembe haladó 9715-ös is lassan húsz perces késésben van.

Egyelőre nem tudni, itt miért késik a két személyvonat

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek