Nosztalgiatúra Budapesten

MTI/iho   ·   2015.04.04. 12:57

Húsvétvasárnap három nosztalgiajárat is indul Budapesten, így közlekedhetünk a 492-es pályaszámú Bengáli csuklós villamossal a Széll Kálmán tér és a Deák Ferenc tér között, míg a ZiU-9B trolibusz a 70-es, a 74-es és a 78-as troli vonalán, a Csáktornya parktól és a Kossuth Lajos térig vehető igénybe. A városhatáron túlra indul az Ikarus 180 nosztalgia-autóbusz, amely a Deák Ferenc tér és Szentendre között fog ingázni.

Április 6-án, húsvéthétfőn, három nosztalgiavillamos közül is választhatnak az utasok. Az 1074-es pályaszámú villamos mellett, a Közvágóhíd és a Jászai Mari tér között közlekedik a 436-os és a 611-es pályaszámú favázas villamos. Az Ikarus 180 autóbuszjárat ezen a napon is várja a Szentendrére utazókat. A buszjárat a hónap folyamán még egy alkalommal, április 18-án is közlekedik.

A járatok egyszeri utazásra jogosító nosztalgiajeggyel vehetőek igénybe, illetve napijegyeket és éves bérleteket is válthatnak az érdeklődők.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek