Odafent majdnem kész a 3-as

Kemsei Zoltán   ·   2014.05.04. 21:15
00kicsi

Néhány szakaszon már csak a gyeptéglákat és a villamost hiányolja az arrajáró, a Kápolna utca torkolata, az Élessarok, és lassan az Örs vezér tere is változóban van. Ahol esetleg lemaradást (pedig nem az, az ütemterv szerint előbb a pálya készül el) látnánk, azok a megállók. Az Örs vezér tere mindkét oldalán csak most kezdték el átalakítani a peronokat, a Liget téren és a Szent László téren a perontetők váza már áll, az Ónodi utcánál és az Élessaroknál még az sem. Járjuk végig ismét a munkaterületet, hol tart a felújítás 2014 májusának legelején!

Kezdődik a munka a Kápolna utca torkolatában április legvégén<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

A 3-as villamos felújításával több cikkünk is foglalkozik, tekintse meg őket!

Feltúrták Kőbányát

A Zalka egy hónapja
Csak zöld tárcsa lesz a Fehér úton
Kőbánya, ahol mindig zöld (lesz) a fű
Mintha elvágták volna
Mi a helyzet a Kápolna utcában?
Hegymenetben halad a 3-as

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.