Okostelefont ér a trolivideózás!

iho   ·   2014.10.23. 14:17

Íme a pályázat kiírása, jó munkát mindenkinek!

„Pályázni kizárólag saját készítésű videóval lehet, amelyben elmondjátok vagy bemutatjátok, hogy miért szeretitek a szegedi trolibuszokat, melyik a kedvenc trolibuszotok, miért stb. Fantáziátoknak ne szabjatok határt! A videó körülbelül 1 perc hosszúságú és maximum Full HD felbontású legyen.

A beküldési határidő: 2014. december 2. 24.00 óra. A pályázati anyagokat a www.szkt.hu oldalon tölthetitek fel.

A Szegedi Közlekedési Kft. vállalja, hogy a videókat a Facebookra feltölti, közzéteszi, melyről a pályázót értesíti.

A nyeremény egy-egy mobiltelefon:

  • közönségszavazatok alapján az első két helyezett díja egy-egy Samsung Galaxy Trend Plus okostelefon,
  • szakmai zsűri szavazása alapján az első két helyezett díja szintén egy-egy Samsung Galaxy Trend Plus okostelefon.

Közönségszavazás alapján a Facebookra történő feltöltést követően lehetőség van a videók megtekintésére, megosztására és like-olására a Facebook-videó alatti »tetszik« gombra kattintással. A két legtöbb like-ot elérőt díjazzuk.

Szakmai zsűri szavazása alapján két díjat osztunk ki, a legjobb videók kiválasztása az SZKT által összehívott médiaszakértők véleménye alapján történik.

Itt egy példavideó.


Eredményhirdetés 2014. december 11-én. A nyerteseket az általuk a videók feltöltésekor megadott elérhetőségeken értesítjük.

Alkalmazható videó formátum/méret: MOV, MPEG4, AVI, WMV, MPEGPS, FLV, 3GPP, WebM, maximális fájl méret: 500 MB

Jogi tudnivalók

A pályázók felelőssége, hogy a jogszabályokat betartva vegyenek részt a versenyben. A versenyben való részvételhez kapcsolódóan a pályázókat vagy mást ért bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk. A feltöltött tartalmak szerzői joga téged illet, de a versenyben való nevezéssel feljogosítod a Szegedi Közlekedési Kft.-t, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait stb.) különböző internetes oldalakon, rendezvényeken, közösségi oldalakon, videó megosztókon stb. megjelenítse. A megjelenítés – lehetőség szerint – a forrás megjelölésével történik. A tartalmak nem sérthetik másik személy személyiségi jogait, szerzői jogot, nem lehetnek emberekre vagy emberek egy csoportjára nézve bántóak, sértőek, kirekesztőek. A Szegedi Közlekedési Kft. az előzetes moderálási jogát fenntartja. A nyereményjátékban résztvevő személy elfogadja és tudomásul veszi a nyereményjáték itt felsorolt szabályait, feltételeit. A nyereményjátékban a Szegedi Közlekedési Kft. alkalmazottai nem vehetnek részt. A nyereményeket más termékre becserélni, készpénzre beváltani nem lehet. A nyerteseket a játék lezárulta utáni napon e-mailben értesítjük. A nyertes felelős a megadott e-mail címének valódiságáért. A nyereményeket – a nyertes sikeres azonosítása után – postán küldjük el a megadott címre, vagy időpont-egyeztetés után személyesen adjuk át. A nyereményjáték eredménye ellen nem lehet fellebbezni, jogi út kizárva. A Szegedi Közlekedési Kft. kijelenti, hogy a játékban résztvevők adatait bizalmasan kezeli, az adatok kezelésekor a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. A Szegedi Közlekedési Kft. fenntartja a jogát, hogy a versenyfelhívást szükség esetén módosítsa!”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek