Önfejlesztés mesterfokon - avagy ismerd meg jobban önmagad!

iho   ·   2019.03.23. 06:44

(x)

Sokan vagyunk, sokfélék, ezért nincs is olyan módszer, ami mindenkinek megfelelne egy önismereti program keretén belül. Éppen ezért nyújt lehetőséget a kisshenriett.com oldal egy olyan opcióra a bennünk lakozó mélységek feltárására, és a fel nem fedezett magasságok kiaknázására, ami tökéletesen személyre szabott, így nem érezhetjük úgy, hogy csak ülünk, és hallgatunk valamit, ami nem is igazán érinti meg a lelkünket és az elménk mélyebb rétegeit.

A fenti oldalon kétféle Önismeret Képzési Programon vehetnek részt a vállalkozó szelleműek. Az egyik az Önfejlesztő intenzív tréning mesterfokon I., ami 3 hónapig tart, és a másik a II., ami 6 hónapos elfoglaltságot jelent.

Mindkét program magában foglalja a következőket:

  • Egyéni konzultáció, ami 60 perc, melyben kielemzésre kerül az éppen aktuális élethelyzet, majd a hozzá kapcsolódó célkitűzés, mind magánéleti, mind munkahelyi vonalon. Szintén áttekintésre kerül, hogy mik azok a módszerek, amik beleilleszthetőek a mindennapokba. Ez azt jelenti, hogy meg kell keresni a megfelelő időpontokat a konzultációkra, képzésekre.
  • Kidolgozásra kerül egy egyéni önfejlesztő program, ami magában foglalja a következő 3 hónap konzultációit, programját és azt is, hogy mikor mi az, amit fejleszteni kell, akár egyénileg is.
  • Egyedi ajánlat kiküldése. Ez mindenkinek a saját számára egy írásban kidolgozott tétel, így pedig könnyebben tanulmányozható, mint egy gyors megbeszélés.
  • Lehetőség van online konzultációra is, aminek során Skype-on vagy telefonon kerül leegyeztetésre a későbbi kezelés, konzultáció. Ilyenkor az esetlegesen felmerülő rövidebb kérdésekre is választ kaphatunk.
  • A megbeszélt konzultációk, kezelések vagy felnőtt képzések, amik 10 héten keresztül tartanak, természetesen előre leegyeztetett időpontokban. Esetleges változással kapcsolatosan az online konzultáció is megoldható.
  • Végül pedig kiállításra kerül egy oklevél, ami tanúsítja a tréning elvégzését, és nem utolsó sorban egy emlék is.

Az Önismeret Képzési Program kifejezetten hasznos azok számára, akik amellett, hogy meg akarják ismerni önmagukat, nyitottak a spiritualitás felé úgy is, hogy tudják, hogy a tudomány sem ellenség. Szintén profitálhatnak a képzésből azok, akik elakadtak egy adott élethelyzetben vagy csak kiegyensúlyozottabbá szeretnék tenni az életüket.

Kapcsolódó hírek