Orient? Piha!

gszl   ·   2013.09.28. 20:30
130928_seven000

A Kjúsú Railways vasúttársaság szerelvényének része egy zongorával és bárral felszerelt szalonkocsi, egy gourmet étterem és tizennégy magánlakosztály. A nyolc kocsiból álló vonat értéke 22 millió euró, körülbelül 6,6 milliárd forint.

A faburkolatú hálószobákban plüssel borított ágyak állnak, saját fürdőszobákkal, amelyekből a fűtött toalettülőke sem hiányozhat. A Kjúsú-szigeten tett négynapos körutazásért két személy akár 1,13 millió jent (több mint 2,5 millió forintot) is fizethet. Az új vonat októberben indul első útjára, és már 2014 júniusáig minden hely foglalt. A legolcsóbb jegy is átszámítva 330 ezer forint. Aki ilyet vesz, vajon hol ülhetállhat? Vagy csak hátul, kívül kapaszkodhat a „kukáslépcsőn” (lásd galériánkat)?

Az összes légy és repülő rovar is inkább kikerüli majd a vonatot, nehogy felkenődjenek rá... A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI)

Ehhez képest az Orient egy füstös feketevonat...

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek