Akár az úttörők anno: ahol tudunk, segítünk

iho   ·   2014.03.10. 14:46

Barzsó László levelét múlt héten közöltük, és miután az utas panaszát a Keleti Pályaudvari jegypénztárban nem tudták orvosolni, kértük a vasúttársaságot, segítsen kideríteni, ki hibázott az ügyben. A MÁV megvizsgálta az esetet, és úgy döntött, Barzsó Lászlónak nem kell kifizetnie a büntetést. Elismerték, hogy a jegyvizsgáló hibázott, amiért a vasúttársaság elnézést kért, és eljárást indítottak nem megfelelő munkavégzésért.

Alább közöljük a panasszal élő utas, Barzsó László szerkesztőségünkbe küldött levelét.

Tisztelt Hámori Ferenc! Tisztelt Indóház szerkesztőség!

Olvastam a pénteki cikkben, hogy a Start válaszolt Önöknek. És úgy néz ki, hogy igazat adtak nekünk (mivel Önök is segítettek, ezért a többes szám), és törlik a büntetésem. Én még nem kaptam értesítést, valószínűleg megvárják a vizsgálat eredményét, és utána keresnek meg. Legalábbis így gondolom.

Amiért írtam, hogy szeretném megköszönni a segítségüket, az önzetlen hozzáállásukat az ügyhöz! Jólesett, hogy a kedvenc újságom kiállt mellettem, azaz egyik olvasója mellett. Kérem, adja át üdvözletem a szerkesztőség többi tagjának is, és szeretnék jó egészséget, és minél több érdekes cikket kívánni Önöknek, akik nemcsak újságírók, hanem csodálatos emberek is!

KÖSZÖNÖM!

Üdvözlettel:

Barzsó László

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek