Párbeszéd a Széll Kálmán tér megújításáról

iho/közút   ·   2013.01.08. 11:35

A tér átnevezése után elindul majd a terület megújítása is, ennek tervei már nyilvánosak, a tér újraszervezését lapunk is részletesen bemutatta. Aki ennél is részletesebb kíváncsi rá, az az Erzsébet téri Design Terminálban nem csak a győztes, de az öt díjazott pályaművet is megnézheti. A tér jövőjén kívül dokumentálják a Moszkva tér jelenét és múltját is: Móricz Simon fotográfus már elkezdte fotózni a tér formáit és jellegzetes arcait, valamint az átépítés fázisait is.

A január 20-ig tartó kiállítás megnyitója január 8-án, kedden este hatkor lesz az Erzsébet téren, az egykori Volánbusz-pályaudvaron berendezett kiállítási csarnokban. A megnyitón ott lesznek azok a fővárosi vezetők is, akik a tér megújításával foglalkoznak, így tőlük első kézből is meg lehet tudni sok mindent. Aki pedig szeretné elmondani a véleményét, és aktívan alakítani a tér jövőjét, az a BKK honlapján közzétett kérdőívvel segítheti a döntéshozók munkáját.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.