Mától rövidített útvonalon, a dél-budai végállomásától a Katinyi mártírok parkja megállóhelyig jár a budai fonódó villamoshálózaton közlekedő 17-es, 19-es és 41-es villamos. A Bécsi út/Vörösvári út és a Katinyi mártírok parkja között a 17-es pótlóbusz viszi az utasokat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A 160-as és a 260-as busz útvonalát is meghosszabbítják a Kolosy térig. A villamospótlásra a vágányok megbontásával is járó, halaszthatatlan csatornajavítás miatt van szükség. A hiba elhárítása várhatóan egy hétig tart majd.

A 17-es villamospótló busz a Bécsi út / Vörösvári út és a Kolosy tér között közlekedik. A pótlóbuszra a Bécsi út / Vörösvári út csomópontban a 160-as busz Árpád híd irányú megállóhelyén, ezt követően a villamosmegálló melletti pótlóbusz-megállókban lehet felszállni.

A hibaelhárítási munkák idejére a Bécsi úton a városközpont irányába továbbra is két sávon haladhatnak az autósok, a városhatár felé közlekedők számára azonban csak a külső sáv lesz járható. A Kiscelli utcán közlekedők a Bécsi úti kereszteződésen mindkét irányból csak jobbra kanyarodhatnak a Bécsi útra.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!