Romániában is elérhetővé válik a Freightlink kompszolgáltatása

iho/hajózás   ·   2016.02.15. 13:45
400px_freightlink

A teherszállító kompjegyek online értékesítésével foglalkozó Freightlink a napokban jelentette be, belép a romániai teherfuvarozási piacra – adja hírül a Logistik Express.

A komppal elérhető célállomások egyre keresettebbek Romániában: az Egyesült Királyság közlekedési minisztériumának adatai szerint 2015-ben hatvanezernél is több romániai bejegyzésű teherszállító jármű lépett be a szigetország területére.

A Freightlink már a román fuvarozóknak is elérhetővé tesz több száz kompútvonalat (fotó: Logistik Express)

A Freightlink a romániai felhasználóknak több mint négyszáz kompútvonalat kínál, többek között Észak-Afrikába, Izlandra, Tunéziába, a Csatorna-szigetekre, a Kanári-szigetekre vagy Finnországba. Az ügynökség az Egyesült Királyságban és Európa-szerte kedvező áron értékesít jegyeket teherkompokra futároknak, fuvarozóknak, gyártóknak és egyéb gazdasági ágazatoknak. A Freightlink több mint ötszázötven útvonalon szállít harmincnál is több országba.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek