Segítőink a takarításban: a porszívók

iho   ·   2019.05.14. 07:27

(x)

A választék porszívók területén is nagyon széles. A kiválasztásnál vegyük figyelembe az adott épület vagy helyiség alapterületét, burkolatainak típusát. Meghatározó továbbá az ott zajló tevékenység és az is, hogy házi kedvencek megfordulnak-e az adott helyen.

Takarítási módok

A legtöbb épület egyes helyiségei több típusú burkolattal rendelkezik. A legtöbb esetben érdemes száraz takarítással kezdeni a munkát. Ezzel a port és az egyéb szennyeződéseket eltávolítjuk A hidegburkolatokat a legtöbb esetben vizes megoldással könnyebb és higiénikusabb tisztán tartani.

A gyermekeket is fogadó helyiségekben jellemző a padlószőnyeg, vagy a hidegburkolaton elszórt kisebb méretű szőnyegek. A szőnyegeket is kiporszívózhatjuk, viszont hosszú távon vizes tisztítószeres megoldások nélkül nem nyerünk ezzel a megoldással maradéktalanul tiszta felületet.

Tehát szükségünk van egy gépre azokhoz a felületekhez, melyeket szárazon tisztítunk, és egy másikra, amit nedvesen. A két technológia ötvözetét a legérdemesebb egy gépben megvásárolni. Helytakarékosabb és költségkímélőbb megoldás, ha a két működési elvet egyben szerezzük be.

Száraz-vizes megoldások

A takarítás bármely területén nagy segítségünkre lehet egy száraz-nedves elven működő takarítógép. Ezek a hagyományos porszívózás mellett nedves tisztítással is üzemeltethetők. Egy ilyen gép segítségével a szőnyegekkel is elboldogulunk. Sőt, még a szövettel bevont bútoroknál is használhatjuk ezeket a gépeket a szövet tisztításához.

A különböző gépek eltérő tartály mérettel rendelkeznek, jellemzően könnyen és biztonságosan kezelhetőek. A gépek mindegyike kerékkel felszerelt, pont ugyanúgy közlekedhetünk velük, mint a sima porszívóval. A nyári kánikulának köszönhetően pedig minden kitisztított dolog gyorsan ki is fog száradni.

A Nilfisk VL200 fehér színű, kompakt méretű, mégis nagy szívóerővel rendelkező száraz-nedves porszívó használatával egyszerűbbé válik a takarítás, teljesítményéből adódóan tökéletes üzleti felhasználáshoz. A HEPA szűrős felszereltségének köszönhetően háziállatoktól származó szennyeződések eltávolítása esetében is előnyös választás. A nagy teljesítmény mellett nagy tartály és hosszú kábel áll a rendelkezésünkre, tehát használata teljes mértékben a hagyományos sima porszívókhoz hasonló. Viszont ennek a gépnek köszönhetően a takarítás alaposabb és gyorsabb is lesz.

 

A profitakaritokboltja.hu webáruházából Ön is beszerezheti azokat a gépi eszközöket és speciális takarítószereket, melyek segítségével a rendszeres takarítással töltött idő minimalizálható, de színvonalában mégis fejleszthető. A használatukkal Ön megteremtheti a tökéletes tisztaságot.

Kapcsolódó hírek