Sínen vannak!

iho   ·   2017.06.02. 11:26

Vasúti jegyeket lehet vásárolni, szinte az egész világra, számtalan ország vasúti menetrendje is fent van a sinenvagyunk.hu portálon, de ez – habár önmagában is egyedülálló – csupán a jéghegy csúcsa. De hogy ezen kívül kinek szól az oldal, magyaroknak vagy külföldieknek, vasútbarátoknak, nosztalgiázóknak, vagy a városok rejtett kincseit kutatóknak, ezt döntsék el az olvasók.

Talán a vasútbarátokon kívül még sokakat érdekel, mi is rejlik a kulisszák mögött, ezért – bár nem volt könnyű a szervezés – sínsétákon lehet részt venni a Nyugati, a Keleti pályaudvaron, a Gyermekvasúton és a BKV villamos-kocsiszínjeiben. A vasúti nosztalgiautazásokban a Vasutazz velünk! és a MÁV Nosztalgia csapata segédkezik, de lehet retró utazásokat tenni – például Trabanttal a Balatonra, a hetvenes évek hangulatában. Majdnemhogy garantáltan sínmentes utazásokon is részt vehetnek Budapest rejtett szegleteiben (elég talán csak a kőbányai pincerendszert megemlítenünk), ahol Scherer Péter színművész lesz az idegenvezető. A lehetőségek korlátlanok!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek