Sosem sikerül semmi...

iho/vasút   ·   2015.06.14. 13:31
30-as_arok0

Örültünk neki, vártuk, vigyorogtunk, amikor megláttuk Árpádot, majd jött a mindig higgadt, mindenre figyelő szakértőnk, Szabó István, és „megkontrázta a piros ultit...”

Levele ezúttal roppant tömör, szó szerint is idézhető:

„Ez botrány. Hát ennyire hülyék vagyunk? Tervező, jóváhagyó, mérnök, műszaki ellenőr. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Ha az ötödik képet megnézitek, az oszlopok benne állnak a vízelvezető árokban. Hurrá.”

Előző írásunk ötödik képe. Oszlopsor az árokban Lepsény és Szántód-Kőröshegy között Siófok közelében (fotó: MTI/Varga György)

Ennyit arról, hogy megint sikerült rendesen megcsinálni valamit... Kedves összes illetékes! Reméljük, csapadékmentes lesz a nyár, és nem lesz probléma, de ha lemegy a nagy nyári menetrend, akkor arrébb teszik az oszlopokat „garanciális javítás keretében”? Nem.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek