Szabadtéri esküvő? Nincs akadály!

iho   ·   2019.03.21. 01:13

A leginkább kézenfekvő válasz, hogy ebben az intervallumban van a legtökéletesebb időjárás, arról nem is beszélve, hogy azt mondják, hogy az esküvő ideje alatt uralkodó időjárás befolyásolja a pár házasságát. Erre persze nem kell adni, de azért kellemesebb egy ujjatlan, abroncsos ruhában vonulgatni napsütésben, mint hóban.

Ma már nem szükségszerű, hogy a hagyományos értelemben vett esküvői sorrend legyen az uralkodó, vagyis a polgári szertartás - egyházi szertartás - lakodalom. A polgári szertartást már megtarthatjuk a szabad ég alatt is - bár ennek persze költsége van -, sőt akár külföldön is. De miért is mennénk külföldre, mikor hazánkban annyi csodaszép esküvői helyszín van, amik tökéletes díszletet nyújthatnak életünk nagy napjához?

Most bemutatunk néhány nagyon népszerű helyszínt, ami idénre már nem valószínű, de talán jövőre még kecsegtet némi reménnyel. Ha biztosra akarunk menni, akkor érdemes kapcsolatba lépnünk egy megbízható rendezvényszervező céggel, mint amilyen a luxuryevent.hu csapata.

Romantikus esküvői helyszínek Magyarországon

Buda az esküvők szempontjából maga a paradicsom. Éppen ilyen tökéletes helyszín a XII. kerületben található Barabás Villa. Többek között azért is, mert egy impozáns, lenyűgöző választás, és nem utolsó sorban ez a hely látja el a XII. kerületben a hivatalos házasságkötő terem funkcióját. A kertben megtarthatjuk akár a kreatív fotózást is, hiszen gyönyörű, előkelő esküvői helyszín, valamint páratlan környezet lehet akár a szertartás után a gratulációk fogadásához is.

Mi lehetne romantikusabb, mint úgy kimondani a boldogító igent, hogy alattunk lágyan hömpölyög a Duna? Szerencsére itt is többféle lehetőség közül választhatunk, hiszen egy kisebb násznéphez (30-40 fő) inkább a Roham hajó illik, míg 60-70 fő esetében már a Columbus hajó az, ami vár minket. Mindkét lehetőség esetében nagyon romantikus környezetet nyújt az éjszakai Duna látványa, ami felemelő és gyönyörű kilátást biztosít számunkra. Mindezt egy lakodalommal összekötve kijelenthetjük, hogy tökéletes az összhatás. A Columbus hajó saját catering szolgáltatással rendelkezik, szakképzett, több nyelven is folyékonyan beszélő munkatársaik tesznek meg mindent a maximális kényelemért és a legnagyobb elégedettségért.

A víz szerelmesei vagyunk, de nem a fenti módon? Inkább extrémebb környezetre vágyunk? Akkor nekünk találták ki az Aquaworld Budapestet, ahol szörfözés, búvárkodás, és persze egy kinti vízi csúszdapark vár ránk. Extrémnek hangzik, de esküvő esetén mindent megteszenk a tökéletes romantikáért.

Végül pedig a Trap Factory sem maradhat ki, ami bár szabadulószobákat rejt, de esküvői helyszínnek sem utolsó, ilyenkor elő tudják hozni az elegánsabb és romantikusabb vonalat is.

Kapcsolódó hírek