Személyautóval ütközött egy trolibusz Szegeden

iho/közút   ·   2018.03.08. 09:53
400px_trolibaleset_szeged

Az elsődleges adatok szerint a Citroen sofőrje úgy kanyarodott rá a főútra, hogy nem adta meg az elsőbbséget, ezért egy épp oda érkező trolibusznak ütközött. A troli sofőrje félrekormányozta járművét, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben ketten súlyosan, tízen könnyebben sérültek meg.

Korábban írtuk:

Az SZKT 813-as pályaszámú, Škoda 21Tr/TV.EU típusú trolibusza az autóval történt karambolt követően egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset eddig tisztázatlan körülmények között, reggel fél kilenc után következett be. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, kerülni a környező utcák irányába lehet.

Autóval ütközött, majd villanyoszlopnak rohant a 813-as pályaszámú Skoda-troli Szegeden. A balesetben többen megsérültek. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: delmagyar.hu)

Személygépkocsival ütközött egy trolibusz csütörtök délelőtt Szeged külvárosában, a Csongrádi sugárút és a Nádas utca kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a Csongrádi sugárút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A Katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek