Személyi változások a Gebrüder Weissnél

iho   ·   2016.10.24. 17:49

Magyarország volt az első, ahol a Gebrüder Weiss nem német nyelvű kirendeltsége megalakult 1990-ben, A magyar kirendeltségen most létrejött új termékmenedzsmenten belül a közúti szállítmányozási termékmenedzseri posztot Iványi Csaba, korábbi közúti szállítmányozási részlegvezető, a logisztikai megoldások termékmenedzseri posztját Bencsics Balázs, korábban ugyanezen feladatokkal megbízott részlegvezető látja el.

Az új szervezeti egység közetlenül az ügyvezetés alá tartozik, a kinevezett menedzserek az összes magyarországi telephelyért (Biatorbágy, Mosonmagyaróvár, Hajdúböszörmény) felelősséggel tartoznak, és aktívan támogatják a dunaharaszti, valamint a győri kirendeltségek folyamatait. Dunaharasztiban még szeptember 1-jén történt vezetőváltás, az új kirendeltségvezető az eddigi értékesítési és marketingvezető Varga Bálint lett, az ő posztját Csiszár Zsolt vette át.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek