Szeretne a legújabb vasúti járművekkel foglalkozni? Jöjjön a GYSEV-hez!

iho   ·   2017.12.06. 17:17

A vasúttársaság múlt héten mutatta be hivatalosan az újabb, tíz darabos Flirt-flottája első járművét, amely jövő év közepétől állhat forgalomba. Emellett az idei évben kilenc új Siemens Vectron típusú villamos mozdonyt vásárolt a cég. A vasúttársaság most elsősorban Sopron és Szombathely környékén keres munkavállalókat az új járművek karbantartásához.

(a képek forrása: GYSEV)

A vasúttársaság az új villamos motorvonatok és mozdonyok karbantartásához, diagnosztikai szereléséhez szakembereket keres. Elsősorban olyan munkavállalók jelentkezését várják, akik a műszaki beállítottságúak, esetleg jártasak a villamos, gépész, illetve informatikai területeken. A GYSEV kezdőket és a vasúti szakmában már jártas jelentkezőket is vár, az új munkatársak számára folyamatos képzést, szakmai fejlődési lehetőséget biztosítanak.



Jelentkezni a társaság www.gysev.hu honlapján található karrierportálon, ill. a karrier@gysev.hu e-mail címen lehet, 2017. december 15-ig.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek