Szétverték a szurkolók a vonatukat

iho   ·   2013.09.07. 23:23

A vonatosszeallitas.hu értesülései szerint átmeneti kocsihiány léphet fel a békéscsabai honállomású B 20-80 kocsik fordulójában, miután a Romániából hazaérkező szurkolói különvonat utasai a szerelvény nagy részét teljesen összetörték (12 B kocsit és két WRm kocsit vertek szét). Megrongálták a külső és belső felületeket is, ezért a kocsik egy ideig még biztosan nem állhatnak vissza a forgalomba.

A vonatosszeallitas.hu facebook oldalán olvashatjuk továbbá, hogy mivel a vonat különvonatként közlekedett, a szerződésben foglaltak szerint az akár több milliós károkat a megrendelő, a magyar labdarúgó-válogatott hivatalos szurkolói csoportja teljes mértékben köteles kifizetni.

Nemzetközi forgalomban csak RIC-es vagonok vehetnek részt, ezek közül a Startnál ezek a B kocsik a legkevésbé színvonalasak. Szerencsére még nem újították fel őket, íme a príma lehetőség.

A szurkolóknak pedig legközelebb néhány jó marhavagont ajánlunk.

 

***

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek