Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítése vasárnap hajnalban

MTI/iho   ·   2017.07.21. 12:01

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) pénteken az MTI-nek adott közleménye szerint a karbantartás alatt nem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek váltására, utóbbi esetében az egyenlegfeltöltés is szünetel. A szolgáltató felhívja a HU-GO regisztrációval rendelkezők figyelmét, hogy a beavatkozás alatt a bírságriasztási, az érvénytelen fedélzeti eszköz értesítési és az alacsony egyenleg értesítési kényelmi funkciók sem lesznek elérhetőek. A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használó ügyfeleket nem érinti, de nekik is rendelkezniük kell a megfelelő egyenleggel az útdíjak bevallásához a megjelölt időszakra. A NÚSZ javasolja, hogy az érintettek az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg a karbantartás előtt az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren keresztül SMS-ben, weben vagy applikációval.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Autóbuszközlekedés

Hosszú hétvége március idusán: csütörtökön már péntek van a MÁV-nál

iho   ·   2024.03.13. 08:50

Március 15-én, a hosszú hétvégén jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, indulás előtt tájékozódjanak az ünnepnapi és hétvégi közlekedési rendről. Érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket, vagy használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is.