Tarlós nem akarja eltávolítani a BKK vezetőjét

MTI/iho   ·   2013.11.08. 08:40

A főpolgármester szerint a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója olyat nem tett, amiért el kellene távolítani posztjáról, ugyanakkor a Vitézy Dávidnak írt húszpontos intézkedéscsomaggal rá akarja szorítani „bizonyos lakossági igények kielégítésére”.

Tarlós István péntek reggel a tv2 Mokka című műsorában magyarázatként kifejtette: a budapestiek többsége elégedetlen volt, és nem minden alap nélkül, ezért kényszerült arra, hogy nyílt levelet írjon Vitézy Dávidnak.
Úgy vélte: nem az autósok és a közösségi közlekedés szembenállásáról van szó, hanem az arányokról, és a BKK részéről több olyan intézkedés született, amely nem veszi figyelembe a jelenlegi közlekedési viszonyokat. Leszögezte: Vitézy Dávid olyat nem tett, amiért el kellene távolítani a vezérigazgatói székből.

Arra utalva, hogy a BKK vezetőjét nem engedi nyilatkozni a sajtónak, Tarlós István úgy fogalmazott: nála idősebb és rutinosabb fővárosi cégvezetők sem nyilatkoznak, a vezérigazgató „nem primadonna”, nyilatkozatok helyett dolgoznia kell.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.