Tehergép túlfutása majd zuhanása Kolumbiában, drámai videók!

iho   ·   2016.12.21. 13:09
cim

Nem sikerült a pálya végéig elemelkednie az Aerosucre Colombia Boeing 727-200-as teherszállítójának Puerto Carreno repülőterén.

A HK-4544 lajstromjelű háromhajtóműves Bogotába készült, de a (mindössze 1780 méteres) 24-es pálya végén áttörte a kerítést és ezután tudott elszakadni a földtől, de csak röviden volt képes a levegőben maradni, és három perc múlva, a reptértől vagy öt mérföldnyire, kis magasságban fordulva lezuhant.

Az első jelentések szerint a gépen lévők közül öten vesztették életüket. A videofelvételből arra lehet következtetni, hogy a személyzet megpróbált visszatérni a repülőtérre.

Ez a korábbi felvétel azt mutatja, hogy amikor sikerült a 727-essel felszállni innen, akkor sem volt épp biztonságosnak mondható a gép magassága a kerítés felett...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.