Tisza Volán: változások

iho/közút   ·   2012.08.31. 13:29

A Tisza Volán Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy a társaság szeptember 1-jétől helyközi és távolsági vonalakat érintő menetrend-módosításokat vezet be. Egyes járatokra új megállóhelyeken is fel lehet szállni, más vonalakon járatok szűnnek meg, vagy újak indulnak, de pár perces eltérések is lehetnek a korábbi menetrendhez képest.

A következő vonalakat érintik a változások: Budapest–Kecskemét–Szeged–Makó; Szeged–Szolnok–Eger; Baks–Ópusztaszer–Sándorfalva–Szeged; Szeged–Baks–Csanytelek–Tömörény–Csongrád; Szeged–Hódmezővásárhely–Mindszent–Szentes–Csongrád; Szeged–Hódmezővásárhely; Szeged–Hódmezővásárhely–Szentes–Csongrád; Szeged–Deszk–Kiszombor–Makó; Szeged–Mórahalom–Zákányszék–Üllés–Forráskút; Szeged–Üllés–Ruzsa–Pusztamérges; Szeged–Bordány–Üllés; Szeged–Zsombó–Forráskút–Kiskunmajsa; Szeged–Kiskunmajsa–Kiskunhalas–Kalocsa; Szeged–Balástya–Kistelek–Csengele; Szeged– Kistelek–Baks; Tömörkény–Csanytelek–Felgyő–Csongrád–Szentes; Csongrád–Felgyő–Maszlaghalom; Szentes–Fábiánsebestyén–Árpádhalom; Szentes–Lapistó–Nagymágocs–Székkutas; Szentes–Nagymágocs–Árpádhalom; Szentes–Csongrád; Békéscsaba–Orosháza–Székkutas– Hódmezővásárhely–[Szeged].

A Tisza Volán Zrt. szombattól Hódmezővásárhely helyi autóbusz menetrendjében is módosításokat vezet be. A részletekről a Tisza Volán weboldalán és az autóbusz-állomásokon lehet tájékozódni.

Kapcsolódó hírek