Tisztaság mindenek fölött!

Garai Szakács László   ·   2015.07.30. 21:15
kocsiferto0

Ha minden egyes szerelvényt ennyien és ilyen lelkesen takarítanának, talán még többen, és még elégedettebben vonatoznánk. Egy biztos, kedves olvasók, ha a főváros felől Szeged felé utaznak, akkor, ha nem az IC-kocsiba váltottak helyjegyet, legyen eszük! Üljenek a menekülteknek fönntartott kocsiba!

Nekik kiadták, hát megcsinálják. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Máthé Zoltán)

Pestről Szeged felé viszonylag kevés migráns utazik, ellenben a vagonokat „patyolattisztává” fertőtlenítik már a Nyugatiban. Erre nagy „szükség” is van, hiszen a mai szegedi nagyállomási közegészségügyi szemlén is mindent rendben találtak. Oké, indok volt: a Nyugatiban hasmenéses járvány ütötte föl a fejét, de a jelek szerint ez nem azért alakult ki, mert a Szíriából, Pakisztánból, és még ki tudja hány országból menekülők behozták magukkal az országba.

Hogy Szegeden ez ügyben mi mindent tapasztaltak, itt hogyan készítik föl a szerelvényeket, és a menekültek mit gondolnak minderről holnap reggeli riportunkban olvashatják.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek