Történelmi körözés Washington államban: fölszállt a 737 MAX 9!

iho/repülés   ·   2017.04.14. 16:15
737max9_elso_0

Március elején volt az első nagy esemény: ekkor mutatkozott be a földön a gép. Most pedig föl is szállt. Ahogy akkor írtuk, „a 737 modernizált, újrahajtóművezett MAX-sorozatának második altípusa, a 9-es mutatkozott be a nagyvilágnak, a maximális (egyosztályos) utaskapacitás immár 220 ülés, a hatótávolság 3505 mérföld, a hangsúly az egy ülésre eső olcsó üzemelés, és a »legendás megbízhatóság«, ahogy ezt Keith Leerkuhn alelnök hangsúlyozta.”

Rentonból Rentonig ezt az utat repülte a 737 MAX 9

Hogy mi történt a levegőben? Nézzenek meg róla két videót! Az egyik a Boeing hivatalos, bő egy perces klipje, a másik pedig a gyár melletti „szpotterdombról” készült.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.