Transport Logistic München: rajta vagyunk a logisztikai térképen

iho   ·   2019.06.07. 09:07
transport_logistic0

„A magyar pályahálózat-működtetők teljes egészét, illetve a vasúti személyszállítási piac száz százalékát és a vasúti árufuvarozási piac 95 százalékát tömörítő Hungrail Magyar Vasúti Egyesület negyedszer képviseli az ágazat hazai szereplőit Münchenben. A szakmai szervezet a magyar stand kiállítóival – a MÁV-val, a Rail Cargo Hungariával, a CER Hungaryvel, a GYSEV Cargóval, a Záhony-Porttal és a kárpátaljai, ukrán Pacobóval – kiegészülve dolgozik azon, hogy bemutassa: miért is pályázik hazánk Közép-Európa logisztikai központjának szerepére. A standot övező óriási érdeklődés egyértelműen igazolja: Magyarország felkerült a globális logisztikai térképre” – jelenti testvérportálunk, az iholog.

A Hungrail és a Német Logisztikai Szövetség (Logistics Alliance Germany) vezetői, Homolya Róbert és Holger Dechant a Transport Logisticon fontos dokumentumot írtak alá: a két szervezet közötti együttműködési megállapodás céljai közt szerepel az üzleti és kereskedelmi promóciós események szervezésében való együttműködés erősítése, illetve a tapasztalatok, információk és adatok intenzívebb cseréje is.

A magyar stand ünnepélyes megnyitásán Homolya Róbert, az egyesület elnöke, a MÁV elnök-vezérigazgatója, Barabás Emőke, Magyarország külgazdasági attaséja, Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke és Katona László, az MMV Magyar Magánvasút Zrt. vezérigazgatója mondott köszöntőt.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek