Túlfutás Farkashegyen

iho   ·   2016.07.04. 21:46
tfut_fhegy0

(fotók: MTI/Lakatos Péter)

A Katasztrófavédelem híre szerint leszállás közben túlfutott a kifutópályán egy négyszemélyes repülőgép a Farkashegyi repülőtéren. A Cessna 172-es keresztülsodródott a Budaörs–Budakeszi összekötőúton, majd az árokba borult; három utasából ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A repülőgépből mindenki kiszállt, senki sem szorult be.

A járműből nem folyik az üzemanyag. A műszaki mentést a budaörsi önkéntes tűzoltók kezdték meg, akik áramtalanították a járművet, rajtuk kívül a fővárosi hivatásos tűzoltókat is a helyszínre riasztották.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.