Tűz a 3-as metróban

MTI   ·   2014.07.15. 17:32

Nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - mondta Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere. A fődiszpécser közlése szerint műszaki probléma miatt áll a forgalom az említett megállók között. Az utasokat pótlóbuszok szállítják, amíg a „műszaki problémát” el nem hárítják.

A langlovagok.hu-n az olvasható, hogy tűz ütött ki a 3-as metró alagútjában a Nyugati tér és a Lehel tér között. Az utasok kimenekültek. A tűzoltók ezekben a pillanatokban érkeztek meg a helyszínre - tették hozzá.

A katasztrófavédelem a honlapján azt írja: a Kőbánya-Kispest felé vezető alagútban füstöl valami, a tűzoltók porral oltó készülékekkel vizsgálják át az alagutat és keresik a füstölés okát. Azt már megállapították, hogy nem az állomáson veszteglő szerelvény gyulladt ki.

A BKK Facebook-oldala szerint zemélyi sérülés nem történt, utasokat szállító vonat nem maradt az alagútban. A pótlás megszervezésére azonnal intézkedett a BKK: 40 pótlóbuszt állítottak forgalomba.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.