Tűz Miskolc-Tiszain, jelentős késésekkel

iho/vasút   ·   2016.05.07. 17:14

Este fél hat után indulhatott újra a forgalom a miskolci Tiszai pályaudvaron, miután eloltották az egyik tárolóvágányon álló két kocsiban keletkezett tüzet, és a vezetékrendszert áram alá helyezhették. A vonatközlekedés a késő esti órákra állhat helyre.

A 20-37 325-ös és 335-ös B-kocsik váltak a tűz martalékává (fotó: Facebook, Miskolc környéki vasútvonalak)

Korábban írtuk:

A pályaudvarhoz tartozó területen eddig ismeretlen okból kapott lángra két kocsi szombat délután. A katasztrófavédelem a helyszínen oltja a tüzet. A feszültségmentesítés miatt a Miskolc-Hidasnémeti és a Miskolc-Szerencs vonalakon közlekedő vonatoknál jelentős késésekkel kell számolni. A Miskolcról Budapest felé tartó vonatoknál ugyancsak késések várhatóak. A Budapest-Keleti pályaudvarra tartó Kócsag InterCity Felsőzsolcán kénytelen vesztegelni.

Az 5125-ös személy és a Kócsag IC Felsőzsolcán, a Hidasnémetiből Füzesabonyba közlekedő 5323-as személy Ongán, több vonat pedig az áramtalanított pályaudvaron várja a forgalom újraindítását. A képernyőmentés 17 óra 15 körül készült

Az utasok a Vonatinfón keresztül követhetik nyomon a vonatok valós idejű helyzetét, közlekedését.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek