Új és régi-új emberek a MÁV-csoport kommunikációjában

iho/vasút   ·   2012.08.30. 11:28

Bár személyesen csak pénteken, a Gyermekvasúton mutatkozik be a nagyközönségnek, a MÁV honlapjáról már tudható, hogy a vasút új kommunikációs igazgatója Kriss Béla.

Távozik viszont szepter 3-án Hackl Mónika társasági kommunikációs osztályvezető, aki megbízottként a kommunikációs igazgatói posztot is betöltötte átmenetileg, amióta idén júniusban megvált a poszttól Szarka László.

Az iho értesülései szerint újra lesz szóvivője a MÁV Zrt.-nek, mégpedig az a Sigulinszki Tibor, aki 2007 őszétől tavaly nyárig már betöltötte ezt a posztot.

Ugyancsak a cégcsoportnál tevékenykedik ismét egy másik régi vasutas kommunikátor, Kavalecz Imre, aki 2009-ben távozott a vasúttól. Most a MÁV-Startnál segíti az utasok tájékoztatását.

Úgy tudjuk, nem véletlen a régi szakemberek reaktiválása. A cégcsoport közép- és felsővezetői körében ugyanis bizonyos fokú elégedetlenség alakult ki amiatt, hogy a kommunikációs terület vezetőiben munkájuk során nem alakult ki megfelelő vasútszakmai hozzáértés. Ebben remélnek most változást a hosszú vasutas múltú Kavalecztől és Sigulinszkitól.

Kapcsolódó hírek