Új győztest köszöntöttek az Infrastruktúra Kupán, a NIF Kupát újra a COLAS nyerte

iho   ·   2018.10.08. 18:37
infra-kupa2018_0

Szalay Gergő, a házigazda cég ügyvezetője örömmel állapította meg, hogy jó döntést hoztak, amikor egy nagy rendezvény keretei között bonyolították le a VI. Infrastruktúra Kupát, az annak megrendezését támogatóként segítő nagyvállalatok V. NIF Kupáját, valamint az V. Volán Egyesülés Foci Tornát. Ennek a döntésnek köszönhetően a közlekedéspolitikát irányító minisztériumok, illetve a sokszereplős közlekedési szektorhoz tartozó állami, önkormányzati, valamint magántulajdonban lévő nagyvállalatok focibarátai egy nagy sportolói közösséget alkotva bizonyíthatták a szakmai és emberi összetartozásukat, valamint a rendszeres mozgás iránti elkötelezettségüket.

– Rendezvényeinkkel immár tíz éve tartozunk a szabadidős sportolás népszerűsítői közé, és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen ismerik fel a rendszeres mozgás szükségességét, csapatokat szervezve alkotnak előbb kisebb, majd a tornákon és az ahhoz kacsolódó családi napokon egy sokkal nagyobb jó hangulatú közösséget. Ezt a tevékenységet küldetésnek is lehet tekinteni, amelynek teljesítéséhez védnökként miniszterek, államtitkárok és tekintélyes vállalatok vezérigazgatói járultak hozzá, támogatóként pedig olyan partnerekre találtunk, amelyek a kapcsolatépítés reményében csatlakoztak hozzánk – hangsúlyozta Szalay Gergő.

A szombati focifesztivál hagyományos eseményei közül kettőn új győztest köszöntöttek, a harmadikon pedig egy olyant, amelyiknek sikerült visszahódítania az első helyet.

VI. Infrastruktúra Kupa

A címvédő GYSEV Zrt csapata ezúttal nem jutott a legjobb négy közé, ugyanakkor az elődöntőknek két „repülős” cég is a szereplője lehetett. Itt a HungaroControl Zrt. 6–1-re kikapott a Pénzügyminisztériumtól, a másik ágon a Budapest Airport 2–0-ra győzött az MNV Zrt együttese ellen. Ezután következett a pénzügyesek mesterhármasa...

  • A döntőben: Pénzügyminisztérium–Budapest Airport 1–0
  • A harmadik helyért: MNV Zrt.–HungaroControl Zrt. 3–1
  • Gólkirály: Bodor Norbert (Pénzügyminisztérium) 6 góllal
  • A legjobb kapus: Páli István (Pénzügyminisztérium)
NIF Kupa partneri torna

A tavalyi kupagyőztes STRABAG Magyarország helyét idén a COLAS csapata foglalta el, amely 2015-ös és 2016-os sikere után ünnepelhetett újabb tornagyőzelmet. Az ezüstérmes A-Híd együttesével kapcsolatban az érdekesség az, hogy ez a csapat kétévenként (2014, 2016 és 2018) jut a döntőbe, az utolsó akadályt viszont már nem tudja venni.

  • A döntőben: COLAS–A-Híd Zrt. 1–0
  • A harmadik helyért: Ke-Víz 21 Zrt.–Swietelsky Magyarország Kft. 0–0, büntetőkkel 5–4 a nyíregyházi Ke-Víz 21 javára.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek